Hundesalon

Mit navn er Susan Midtgaard og jeg har haft min hundesalon i Ballerup siden 1990.

Min 3 årige uddannelse, som hundefrisør, har jeg taget gennem brancheforeningen for hundesoignering, inden jeg startede min egen salon og jeg deltager jævnligt på kurser og hundeudstillinger for at holde mig opdateret.

Jeg er medlem af Landsforeningen for Hundesoignering.

Min egen hund er en Yorkshire terrier, som jeg går rigtig meget på udstilling med, – han er ofte i salonen og tager imod nye som gamle hundevenner.

OM HUNDESALONEN

​Det er vigtigt for mig at både du og din hund får en god oplevelse, når din hund er hos mig. Ved jeres første besøg, snakker vi om hvordan du vil have din hund klippet/trimmet med hensyn til, hvad der passer til jeres behov, og jeg bidrager naturligvis med min viden og ekspertise.

Når jeg har ældre hunde tager jeg hensyn til, at de kan have svært ved at stå på bordet i længere tid og sørger for, at de får de nødvendige pauser.

Små hvalpe skal også lære at stå på bordet og blive trimmet og få klippet negle, og det gør jeg gerne med din hvalp, men den er kun hos mig i kortere tid, for at vænne sig til det. Hvis din hund blot skal have klippet negle, klarer jeg også det.

Jeg har ofte 3-4 hunde i salonen af gangen og jeg har plads til at adskille dem, hvis de har behov for det. Hos mig er alle hunde velkommen, – også blandingsracer.

Jeg tager altså hensyn til både dit og hundens behov.

PRODUKTER​​

Jeg anvender kun økologisk B&B produkter til din hund som jeg også sælger i salonen.

TIDSBESTILLING​

Al henvendelse skal ske på telefon 44 65 06 39, mellem klokken 8.00-16.00.

Jeg er alene i salonen og har meget travlt, så jeg har i perioder lange ventetider, men har også en venteliste, som du kan blive skrevet på, og dermed komme hurtigere til, hvis jeg får et afbud.

Tidsbestilling er også nødvendig ved klipning af negle, men her er ventetiden forholdsvis kort.